Algemene informatie

Feestparadijs.com
feestparadijs.com is statutair gevestigd in Den Bosch en ingeschreven in het Handelsregister onder KVK nummer 17180653.

Prijzen
Alle prijzen op deze site zijn vermeld in euro INCLUSIEF BTW. Op uw orderbevestiging en factuur wordt de berekende BTW duidelijk vermeld.

Administratie- en verzendkosten 
Als de bestelling in een envelope kan worden verzonden bedragen de verzendkosten €1.50 incl. btw. (eigen risico) Een pakket dat door de brievenbus kan, betaald u het tarief conform het gewicht van het pakketje. (3,95 incl btw)  Wij berekenen voor een pakket een bijdrage aan verzendkosten van €5,95 incl. BTW tenzij verzonden met Kiala. Bij bestellingen boven 50 euro in Nederland betaald u geen verzendkosten.

Bestelprocedure 
Om bij feestparadijs.com te kunnen kopen dient u zich éénmalig te registreren. Deze aanmelding is geheel vrijblijvend en gratis en biedt u voordelen tijdens het online winkelen bij ons. Zo hoeft u niet steeds opnieuw uw gegevens in te vullen en kunt u voorgaande bestellingen raadplegen. Heeft u nog geen account, maak deze dan nu aan via de link ‘Mijn account’ bovenaan deze pagina.

Nadat u via onze online shop uw bestelling heeft afgerond en bevestigd, wordt deze automatisch in onze backoffice opgeslagen en ontvangt u een korte melding per e-mail. Na controle van uw bestelling wordt deze definitief en ontvangt u -wederom per e-mail- de gespecificeerde bevestiging. Hierop vindt u tevens de betalingsinstructies terug. De verwerking van een bestelling neemt ca. 1 tot 2 werkdagen in beslag.

Indien u heeft gekozen voor vooruitbetaling of betaling via PayPal/creditcard dan wachten wij uw vooruitbetaling af alvorens de bestelling verder te verwerken. Op het moment dat uw betaling bij ons is bijgeschreven, kunnen wij uw bestelling verder verwerken en sturen wij u -mits op voorraad- de door u bestelde items binnen ca. 1 tot 3 werkdagen toe.

Richtlijn maten kinderkleding
maattabel
maat 1                 68 – 74 
maat 2                 80 – 86
maat 4                 92 – 98
maat 6               104 – 110
maat 8               116 – 122
maat 10             128 – 134
maat 12             140 – 146

Veilig betalen
feestparadijs.com biedt u de volgende, veilige betalingsopties:
a) Zelf vooraf overmaken op ING-rekening (kosteloos, betalingsinstructies ontvangt u van ons per e-mail na uw bestelling)
b) PayPal/creditcard (o.a. VISA/MasterCard) of via uw PayPal-tegoed via PayPal. Voor deze betaaloptie brengen wij u 4% extra kosten in rekening
c) betalen met Ideal

BTW
Buitenlandse particuliere afnemers zijn -net als Nederlandse afnemers- normaal (Nederlandse) BTW verschuldigd. Voor bedrijven gevestigd in het buitenland gelden andere condities. Bedrijven binnen de EU welke hun BTW-nummer in hun account hebben ingevuld kunnen tegen het BTW-0 tarief geleverd krijgen. Onze BTW-factuur treft u aan bij de levering.

Levering 
Uw bestelling wordt in een transportveilige verpakking geleverd. Indien uw bestelling niet door de brievenbus kan en de besteller niemand op het afleveradres aantreft laat hij/zij een bericht voor u achter. Afhankelijk van uw lokale situatie en de vervoerder wordt het pakket op een ander moment opnieuw aangeboden of krijgt u de mogelijkheid uw pakket af te halen. levering door DHL.

Speciale bestellingen 
Zit het artikel wat u zoekt er niet bij laat het ons weten, na prijsopgave kunnen wij het eventueel voor u laten maken of bestellen. Door onze nauwe contacten met diverse leveranciers en ‘s lands grootste distributeurs kunnen wij ook specifieke accessoires voor A-merken leveren. Houdt u er wel rekening mee dat de levertijd in dat geval tot enkele weken kan oplopen en dat wij u extra kosten in rekening kunnen brengen. Voor het bestellen van losse artikelen worden namelijk ook aan ons extra handling-, transport en administratiekosten in rekening gebracht.

Voorraad & Beschikbaarheid 
Door goede afspraken met onze leveranciers en distributeurs kunnen de meeste artikelen van ons assortiment binnen enkele dagen geleverd worden. Vaak verkochte artikelen hebben we in eigen voorraad.

Retourrecht & Garantie
Ondanks de hoge kwaliteit van onze producten en onze zorgvuldige verwerking van uw bestelling kan het incidenteel voorkomen dat u niet tevreden bent over het geleverde artikel of dat er een defect optreedt. In die gevallen doen wij vanzelfsprekend onze uiterste best om samen met u een oplossing te zoeken.

Volgens de Wet Kopen op Afstand hebben Consumenten het recht om binnen 14 dagen na datum van ontvangst van de door u bestelde artikelen deze zonder opgaaf van redenen aan ons te retourneren onder terugbetaling. De normale kosten voor deugdelijke verpakking en verzending komen voor uw rekening. Een aantal artikelen is uitgesloten van terugname. Wij nemen uitsluitend artikelen retour welke volgens de door ons gehanteerde procedure en volgens de van toepassing zijn de voorwaarden bij ons aangeboden worden.

Speciaal voor u bestelde artikelen en specifiek voor u aangepaste artikelen kunnen niet worden geruild of retour genomen worden. Op nieuwe artikelen is de geldende fabrieksgarantie van toepassing.